Вітання ветеранів у стінах Ніжинської міської ради

14 вересня 2016 року у малій залі Ніжинської міської ради очільники міста привітали ветеранів із наступаючим Днем Міста та 73-ою річницею визволення Ніжина від фашистських загарбників. Заслухати привітання від місцевої влади зібралися біля 30 ветеранів та дітей війни.

Вступне слово сказав міський голова Анатолій Лінник. Він від щирого серця подякував захисникам Вітчизни за проявлену мужність, хоробрість та силу волі. Побажав міцного здоров`я, благополуччя у їх родинах та довгих-довгих років життя.

Свою подяку висловив і секретар міської ради Валерій Салогуб.

Яскравими танцями та виразними віршами привітали Ніжинських ветеранів вихованці ДНЗ № 21. Подякою дітям від ветеранів стали солодкі подарунки.

До привітань долучилася директор Червоного Хреста Наталя Саєнко. По закінченню концерту від організаторів Червоного Хреста ветерани отримали пам`ятні подарунки.

Слово також надали Почесному громадянину Чернігівської області Петру Крапив`янському. Окрім щирого побажання мирного неба та міцного здоров`я Петро Андрійович повідав історію визволення міста від фашистських загарбників. Усі присутні слухали історію із уст очевидця, затамувавши подих.

Це ще одна мить, коли подумки подякувати за вільне життя повинен кожен…

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

15.09.2016