Вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Щиро вітаємо спортсменів, тренерів, всіх фахівців галузі фізичної культури і спорту та всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Спорт уособлює в собі молодість, велич духу і мужність, а здорові духом і тілом люди складають опору суспільству, адже спорт не тільки дає здоров'я, а й загартовує характер і волю.

Саме наші шановні ветерани, тренери, призери і чемпіони Європи є для нас взірцем здорового способу життя, який приводить до перемоги. І ми маємо їм окремо подякувати за неабиякий внесок у зміцнення спортивних позицій Ніжина і всієї Держави у світовому та європейському співтоваристві. А на честь їх перемог у різних куточках світу лунає Державний Гімн України та майорить національний прапор.

Висловлюємо слова щирої вдячності всім, хто працює у сфері фізичної культури, – педагогам, тренерам і спортсменам, чиїми перемогами ми по праву пишаємося. Впевнені, спорт у Ніжинській громаді й надалі буде успішно розвиватися, і стане невід'ємною частиною життя всіх наших жителів.

Бажаємо всім щастя, миру, міцного здоров’я, терпіння, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, наполегливості, наснаги та примноження здобутків. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для більшого розвитку фізичної культури і спорту, взірцем для юних жителів нашого міста.

Ми пишаємося вашими досягненнями!

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

13.09.2019