Вітаємо інтелектуалів!

Сьогодні у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради вперше у історії міста під егідою міського голови відбулось урочисте нагородження переможців міського етапу Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін.

На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, засупник міського голови Ігор Алєксєєнко, начальник Управління освіти Станіслав Крапив'янський, заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко, завідувач Ніжинським міським методичним кабінетом Тетяна Левицька, директори шкіл. Вихованці міського Будинку дітей та юнацтва запальними танцями та концертними номерами надали піднесеного настрою святу.

Міський голова привітав обдарованих дітей, побажав нових перемог, нових звершень, щоб не боялися ставити перед собою високі цілі і досягали їх, завжди прагнули бути кращими, здобували нові знання і поглиблювали вже набуті, і найголовніше, щоб ніколи не зупинялись на досягнутому. Подякував педагогам, які надихають дітей, вкладають в них своє серце, душу. Поздоровив усіх присутніх з Новим роком, з Різдвяними святами, побажав щастя, здоров’я, добробуту, миру та злагоди, незламного духу, прагнення до нових вершин.

Продовжився захід урочистим врученням талановитій молоді дипломів та солодких подарунків

Ігор Алєксєєнко долучився до вітань та побажав не боятись ставити перед собою найвищі цілі, тому що снаги досягти їх досить. Пообіцяв, що влада міста докладе максимум зусиль, для того щоб подібні зустрічі переросли в добру традицію, адже обдарована молодь – це науково культурний потенціал міста.

Начальник Управління освіти приєднався до вітань, зазначив, що учні вже зробили перший крок до майбутніх перемог і успіхів, а з 10 січня захищатимуть честь свого міста на обласному етапі Всеукраїнських предметних олімпіад. Побажав і надалі бути першими та прославляти рідне місто. Станіслав Миколайович подякував міській владі, особисто Анатолію Валерійовичу Ліннику, депутатам міської ради за підтримку освіти, допомогу у вирішенні проблемних питань.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської роботи

05.01.2017