Включено ще один Проєкт Громадського бюджету на 2021 рік для його реалізації

11 січня відбулося засідання робочої групи з питань  Громадського бюджету Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади під головуванням заступника міського голови Сергія Смаги.

Одним із питань порядку денного було включення ще одного проєкту Громадського бюджету на 2021 рік для фінансування у зв'язку з збільшенням одного відсотку від загальної суми власних доходів, які направляються на фінансування Громадського бюджету.

У міському бюджеті передбачено 3 млн. 866 тис. 211 грн.  на фінансування проєктів Громадського бюджету 2021 р. Враховуючи залишки, які склалися по передньому розподілу є змога розподілити ще 417 тис.31 грн. Це ще один великий проект.

Наступний Проєкт, який набрав найбільшу кількість голосів з тих, що були допущені до голосування - це «WORKOUT – смуга перешкод», на загальну суму 399 500 грн., автором Проєкту є Сорокін Сергій Володимирович. Місце розташування: вул.Кушакевича,7,  територія парка Шевченка (колишній спортивний комплекс «Металіст»).

Проєкт дає можливість реалізувати потребу мешканців Ніжина у розвитку фізичних якостей, а також проведення змагань різних ступенів складності міського та обласного рівнів.

Присутні члени робочої групи вирішили включити Проєкт Громадського бюджету «WORKOUT – смуга перешкод» для фінансування.

19 Проєктів, які були подані громадянами Ніжина та Ніжинської територіальної громади будуть реалізовані протягом 2021 бюджетного року.

Всі Проєкти, які були підтримані робочою групою будуть винесені для розгляду  сесії Ніжинської міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

12.01.2021