Вшановуємо воїнів-афганців та учасників бойових дій на території інших держав

Шановні ніжинці, ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 30-а річниця виведення радянських військ з Афганістану.

Виконуючи складні завдання у понад двох десятках країн планети, українські воїни стали прикладом мужності, героїзму і звитяги для інших народів. Водночас, стаючи на шляху агресора зі збоєю в руках, вони демонстрували високий гуманізм, милосердя та людяність.

В кривавій війні в Афганістані офіцери та солдати виявили самопожертву та не відступили від присяги. Багато з них не повернулося до родин, до коханих. Ми пам’ятаємо про них!

У важкий час, коли над нашою Батьківщиною нависла смертельна небезпека, до лав захисників України знову встали воїни-афганці. Їх бойовий досвід, витримка та життєва мудрість є цінним надбанням Збройних Сил України, а мужність та героїзм надихають молодих бійців.

Від щирого серця висловлюємо глибоку вдячність і подяку тим, хто чесно і мужньо виконав свій військовий і громадянський обов’язок у Афганістані та на територіях інших держав. Ви взірець служіння народу і державі, яскравий приклад для наслідування молодому поколінню в наші складні часи.

В цей знаменний день бажаємо Вам міцного здоров’я на довгі роки, злагоди в родинах та мирного неба над головою.

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник

секретар міської ради Валерій Салогуб

15.02.2019