Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції!

Чорнобиль – це безкінечний біль нашої землі та кожного українця. Скільки б не минуло часу, а це слово полум’янітиме чорним вогнищем і ранитиме серце. 

У битву з невидимим ворогом і раніше незвіданою стихією вступили всі, хто відчував відповідальність за долю людей всієї планети.

Чорнобиль – це урок, який ми не повинні забувати ніколи, бо це надто гіркий урок втрат, урок мужності та стійкості водночас.

Сьогодні ми низько вклоняємося жертовності тих, хто прийняв на себе перший удар ядерної стихії та пішов у безсмертя, залишивши біль і смуток у наших серцях.

З глибокою шаною схиляємо голови перед вами, шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС. Щиро дякуємо вам за ваш подвиг, за те, що ви  ціною власного здоров’я стали на шляху невидимої ядерної небезпеки. Ви захистили не лише українську землю, а й усе людство від смертельної загрози.

Щиро бажаю вам щастя і довгих років життя, благополуччя та добробуту.
Хай назавжди залишиться в минулому і ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання.

З повагою,

міський голова Олександр Кодола

14.12.2020