Як досягти належного екологічного врядування в Україні?

1-2 листопада в м. Києві за участю представників органів виконавчої влади, українських та міжнародних громадських організацій, незалежних екологічних експертів за участю та при сприянні Представництва Європейського Союзу в Україні, Посольства Швеції в Україні, пройшла конференція на тему «Як досягти належного екологічного врядування в Україні?».

В рамках конференції відбувся прес-брифінг Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака, заступника міністра Миколи Кузьо, голови Координаційної Ради ВЕГО Мама-86 Ганни Голубовської-Онісімової, на якому були проголошені стратегічні цілі та нові тенденції впровадження Національної екологічної політики в Україні.

В ході обговорення проблематики конференції були представлені основні засади місцевого плану дій з охорони навколишнього природного середовища міста Ніжина, як механізму практичного втілення екологічної демократії в Україні.

Голова ніжинської міської громадської організації Мама-86 Щокіна Валентина та начальник сектору з питань інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності відділу інвестицій та розвитку інфраструктури Родін Владислав виступили з оцінкою стану довкілля на території міста Ніжина: визначили пріоритети, запропонували оптимальні шляхи вирішення першочергових завдань, перерахували необхідні для цього заходи, засоби та джерела фінансування.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій із громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

03.11.2016