З 01 вересня 2020 року розпочинається прийом Проектів для участі у Громадському бюджеті

З 01 вересня 2020 року розпочинається прийом Проектів для участі у Громадському бюджеті на 2021 рік. Прийом проектів буде відбуватися протягом одного місяця, тобто з 01 вересня по 30 вересня. 

Проекти можуть подавати дієздатні громадяни України віком від 16 років, які отримали паспорт громадянина України (ID-картка), зареєстровані або проживають на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, що підтверджується офіційними документами (довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, що підтверджують факт проживання на території громади). 

Від одного автора протягом одного року може надходити не більше одного проекту. 

Проект може стосуватись лише одного об’єкта, що належить до комунальної власності та є загальнодоступним для всіх мешканців міста. 

Для подання проекту необхідно заповнити бланк за формою згідно з додатком 1 до цього Положення, додавши до нього список з підписами не менше 15 мешканців Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади (крім автора/авторів проекту), які підтримують цей проект, за формою згідно з додатком до додатку 1 до цього Положення. Бланк форми проекту та зразок заповнення розміщуються на офіційному сайті Ніжинської міської ради у розділі «Громадський бюджет». 

Проект подається особисто автором (одним з авторів) у паперовому та електронному вигляді до кабінету №95 адміністративної будівлі виконавчого комітету за адресою: м. Ніжин, площа імені Івана Франка, 1, а також на е-mail: [email protected] з поміткою «Громадський бюджет». 

Проект повинен відповідати вимогам, які затверджені рішення Ніжинської міської ради від 24 квітня 2019 р. № 7-54/2019 «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади». 

Детальніше за посиланням nizhynrada.gov.ua


Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

18.08.2020