За кошти міського бюджету придбали новий сучасний ультразвуковий апарат

07 травня міський голова Олександр Кодола разом з заступником міського голови Іриною Грозенко з робочим візитом відвідали пологовий будинок.

Під час зустрічі поспілкувалися з колективом пологового будинку, обговорили важливі питання щодо роботи закладу. А генеральний директор пологового будинку Валерій Якуба презентував новий сучасний ультразвуковий апарат марки SAMSUNG, який був придбаний за рахунок міського бюджету, у сумі 2 млн. 800 тис. грн. Даний апарат необхідний для проведення пренатального скринінгу новонародженого.

Генеральний директор Ніжинського пологового будинку Валерій Якуба подякував міському голові Олександру Кодолі за сприяння у придбанні необхідного дороговартісного сучасного обладнання для пологового будинку.

Міський голова Олександр Кодола, подякував колективу за їх сумлінну та відповідальну працю. Наголосив, що це дороговартісне обладнання необхідне для проведення діагностики, тому приємно, що  у пологовому будинку є сучасне обладнання для надання якісних медичних послуг.

Заступник міського голови Ірина Грозенко наголосила, що метою керівництва міста є збереження пологового будинку, як окремої юридичної особи і придбання нового сучасного апарату є свідчення цього. Подякувала всьому колективу пологового будинку за заключення пакетів із Національною службою здоров’я. В цьому році пологовий будинок заключив 6 пакетів.

Олександр Кодола запевнив колектив, що міська влада й надалі буде підтримувати пологовий будинок, адже пріоритетом роботи міської влади є підтримка медичної сфери. «Головна цінність - це життя і здоров’я кожної людини»,- наголосив Олександр Михайлович.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

07.05.2021