ЗА ПРОЇЗД В АВТОБУСАХ НІЖИНА ШКОЛЯРІ ПЛАТИТИМУТЬ 5 ГРН ЗАМІСТЬ 8


У зв’язку із відновленням навчального процесу в загальноосвітніх навчальних закладах Ніжина, з врахуванням важкого матеріального стану населення, спричиненого воєнними діями на території України, вартість однієї поїздки для учнів Ніжинських загальноосвітніх закладів зменшено на 3 гривні, і становитиме 5 грн за одну поїздку.
Напередодні засідання виконавчого комітету міський голова Олександр Кодола звернувся до перевізників щодо зменшення вартості проїзду для ніжинських школярів.
Не зважаючи на складний період для самих перевізників, а це збільшення вартості пального майже у два рази, здорожчання паливо-мастильних матеріалів, росту затрат на технічне обслуговування, а також інших складових собівартості перевезень, нам вдалося знайти компромісні рішення аби підтримати школярів та батьків в такий складний час», - зазначив міський голова Олександр Кодола на початку засідання.
Відповідно до прийнятого рішення виконавчого комітету, тариф діятиме не залежно від форми навчання на весь період навчального року.
Рішення набуде чинності з 26 вересня 2022 року.
22.09.2022