Запрошуємо до участі в фотоконкурсі «Краса Десни» з нагоди екологічного свята День Десни – 2021

8 вересня відзначатиметься екологічне свято День Десни – 2021. І за гарною традицією Деснянське басейнове управління водних ресурсів пропонує всім охочим долучитися до цієї події – взяти участь у фотоконкурсі «Краса Десни».

До участі запрошуються, як професійні фотографи, так і фотолюбителі всіх вікових категорій. Надсилайте ваші фотографії, на яких буде зображена перлина Полісся – наша улюблена річка Десна. Це може бути, як елемент природи, що ви спіймали в цікавому моменті, так і зафіксований та творчо поданий активний відпочинок на улюбленій річці.

Умови конкурсу:

 Головна вимога – надсилати на конкурс необхідно лише свої авторські роботи цього року.

 Від одного учасника приймається до 3 якісних фотографій (розмір фото має бути не менше 1200 пікселів по довгій стороні).

 Роботи потрібно надсилати в електронному вигляді на електронну адресу [email protected] з відповідною поміткою в темі листа: «Конкурс «Краса Десни» ФОТО».

 Також необхідно вказати ПІП, контактний номер телефону та коротеньку інформацію про себе (скільки років, де працюєте/навчаєтесь, улюблена справа).

 Прийом конкурсних робіт триває до 3 вересня (включно).

 Переможці конкурсу будуть оголошені в День Десни – 8 вересня.

 

Компетентне журі визначить три найкращі роботи від різних учасників, що отримають цінні подарунки. Після оголошення переможців, їх фотороботи будуть розміщені на офіційному сайті Деснянського басейнового управління водних ресурсів. Також на сторінці управління в соціальній мережі Фейсбук буде опублікована загальна вибірка з робіт усіх учасників.

Деснянське БУВР залишає за собою право використовувати дані зображення для публікації в інтернеті, виготовлення друкованої продукції, підготовки презентацій, виставок, транслювання на телебаченні тощо.

Більш детально ознайомитися з умовами конкурсу можна на офіційному сайті Деснянського басейнового управління водних ресурсів за посиланням: https://desna-buvr.gov.ua/desnianske-baseynove-upravlinnia-vodnykh-resursiv-oholoshuie-fotokonkurs-krasa-desny/

Також  інформацію можна отримати, звернувшись за номером (0462) 677-577.

Чекаємо на ваші творчі роботи – поділіться своєю любов’ю до Десни!


  Деснянське басейнове управління водних ресурсів  

04.08.2021