Засідання бюджетної комісії

30 листопада відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету. На засіданні комісії були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови Сергій Дзюба, Сергій Осадчий, депутати міської ради, начальники управлінь та структурних підрозділів міської ради, громадськість.

На засіданні продовжили розгляд питань та проектів рішень, які вже були оголошені на минулій комісії (детальніше за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/news/3011/zasdannya-byudjetno-koms.html).

Продовжили заслуховування пропозицій по внесенню змін до бюджету міста на 32 сесію Ніжинської міської ради VII скликання від 06 грудня 2017 року. Включили до бюджету такі субвенції:

- Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу, та на виплату допомог сім`ям з дітьми;

- Інша субвенція на виконання доручень виборців депутатами обласної ради на 2017 рік.

Враховуючи пропозиції всіх членів комісії, прийнято консолідоване рішення щодо розподілу бюджетних коштів. А це дасть змогу забезпечити життєдіяльність міста до кінця поточного року.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

30.11.2017