Засідання депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

19 червня у великому залі виконавчого комітету відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, депутат міської ради Наталія Радченко, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

На порядок денний було винесено 20 проектів рішень, а також Різне:

1. Про погодження інвестиційної програми КП «Ніжинське управління водопровідно- каналізаційного господарства» на 2019 рік

2. Про оцінку майна, що перебуває на праві оперативного управління у Комунальному лікувально – профілактичному Комунальному лікувально – профілактичному медичному закладі «Ніжинська міська стоматологічна поліклініка»

3. Про надання дозволу на списання з балансу основних засобів та інших необоротних активів Комунальному лікувально-профілактичного медичного закладу «Ніжинська міська стоматологічна поліклініка» Ніжинської міської ради Чернігівської області

4. Про передачу матеріальних цінностей відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради Чернігівської області

5. Про перелік об’єктів комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації

6. Про затвердження висновку незалежної оцінки про вартість об’єкта комунальної власності, що підлягає приватизації

7. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати

8. Про суборенду майна комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади

9. Про надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади

10. Про оренду майна комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади

11. Про внесення змін в Паспорт міської програми ОХОРОНА НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА м. НІЖИНА на період 2019 рік (Додаток 41) до рішення Ніжинської міської ради № 6-50/2019 від «16» січня 2019 р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2019 рік»

12. Про надання дозволу на списання з балансу багатоквартирного житлового будинку №2 по вул. Тарновських в місті Ніжині Чернігівської області

13. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради № 27-53/2019 від 27 березня 2019 року « Про передачу на балансовий облік майна комунальної власності»

14. Про внесення змін до п. 1 рішення Ніжинської міської ради № 22-53/2019 від 27 березня 2019 року «Про передачу на балансовий облік майна комунальної власності»

16. Про внесення змін до п. 1 рішення Ніжинської міської ради № 23-53/2019 від 27 березня 2019 року «Про передачу на балансовий облік майна комунальної власності»

17. Про внесення змін до п. 1 рішення Ніжинської міської ради № 19-53/2019 від 27 березня 2019 року «Про передачу на балансовий облік майна комунальної власності»

18. Про передачу на балансовий облік майна комунальної власності

19. Про внесення змін в Додаток №1 до рішення Ніжинської міської ради від 27.03.2019 №21-53/2019 «Про передачу на балансовий облік майна комунальної власності»

20. Про передачу на балансовий облік майна комунальної власності

21. Про затвердження об'єктів комунальної власності Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади, що перебувають на праві оперативного управління у Комунальному лікувально-профілактичному закладі «Ніжинський міський пологовий будинок»

Різне:

- Про розгляд листа від депутата обласної ради Охонька С.М. щодо оренди частини приміщення за адресою: м. Ніжин, вул Московська, 20.

Всі проекти та листи були детально розглянуті членами комісії, заслухані пояснення керівників відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів ради та рекомендовано на розгляд чергової сесії міської ради.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

19.06.2019