Засідання депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку

8 лютого у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища. У засіданні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови Сергій Дзюба, Сергій Осадчий, секретар міської ради Валерій Салогуб, депутати міської ради Костянтин Смалій, Юрій Хоменко, Максим Білоусенко.

Одним з перших членами комісії розглянуто звернення депутата Костянтина Смалія про допомогу у підготовці стін Ніжинської дитячої поліклініки для подальшого оздоблення місцевими художниками. Комісія дала доручення директорові КП «СЄЗ» Миколі Борисенку забезпечити сприяння у проведенні підготовчих робіт.

Наступним розглянули питання порушення графіків руху маршрутними таксі міста. Міський голова зазначив, що перевізникам слід звернути увагу на трудову дисципліну свого персоналу, а особливо - на культуру спілкування водіїв маршрутного транспорту. Зважаючи на численні скарги від населення,необхідно вжити заходів щодо посилення контролю за дотриманням чітких графіків руху транспорту та якістю обслуговування пасажирів.

Начальник відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Денис Ворона представив на розгляд комісії лист-звернення до голови комісії Володимира Башинського з проханням погодити вступ Ніжина до асоціації енергоефективних міст України з метою отримання інформаційної та консультивної допомоги у вирішенні питань енергозбереження.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

09.02.2017