Засідання комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту

26 квітня 2016 року відбулася засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту.

На порядок денний було винесено питання про передачу медичних пунктів на баланс тих установ, де вони розташовані, з метою уніфікації надання медичної допомоги на окремих ланках: первинній, вторинній та третинній.

Члени комісії прийняли рішення залишити медичні пункти при Ніжинському державному університеті імені М. Гоголя та НАТІ НУБІП на утриманні місцевого бюджету. У свою чергу керівникам НВК «Прогрес» та керівнику ПТУ № 35 запропонувати прийняти медичні пункти на баланс своїх організацій.

У ході засідання було продовжено обговорення проекту першого етапу реформування системи закладів охорони здоров`я в Ніжині, яке було винесено на розгляд на минулому засіданні головним лікарем Ніжинської міської лікарні Олександром Михайловичем Костирко.

Під час обговорення реформування закладів медичної допомоги, на розгляд було винесено питання про винесення інфекційного кабінету за межі дитячої поліклініки у зв`язку з порушенням норм його розташування.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

27.04.2016