Засідання комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища

15 червня 2016 року у малій залі Ніжинської міської ради відбулося засідання постійної комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища.

У засіданні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб, а також представник від парку імені Т. Шевченка та керуючої контори «Північна».

У ході засідання було обговорено питання щодо зміни умов договору оренди цілісно-майнового комплексу «парк Шевченко». Представник зробив докладну доповідь щодо витрати коштів на утримання парку, покращення та його модернізації. За його словами, за то час, поки парк знаходиться в оренді, значними зусиллями було створено в ньому атмосферу затишку, а саме: зроблено благоустрій території, ремонт сцени, відновлено газони, зараз проводиться ремонт фонтану. На останок він запросив членів комісії відвідати парк, щоб наглядно показати його переваги та проблеми.

Наступним було розглянуто питання щодо підготовки опалювальних систем міста до зимового періоду.

Не залишилося поза увагою і питання щодо передачі водопроводів на баланс КП «НУВКГ». Присутній на комісії керівник КП «НУВКГ» Петро Лабузький повідомив, що представники організації вже отримали згоду 77 вуличних кооперативів на передачу водопроводів на баланс КП «НУВКГ». І тільки 1 вуличний кооператив по вул. Сакко і Ванцетті відмовився передавати водопровід у власність організації.

Окрім того, було піднято питання щодо проведення аудиторської перевіркиКП «Комунальний ринок». Директор критого ринку «Прогрес» Володимир Павлюченко звернувся до членів комісії з проханням відкласти аудит до кінця року у зв`язку з великими затратами на ремонт даху.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

16.06.2016