Засідання організаційного комітету щодо Покровського Ярмарку

14 вересня 2016 року у великій залі Ніжинської міської ради відбулось засідання організаційного комітету щодо Покровського Ярмарку. На засіданні були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови з питань організації діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко та Сергій Дзюба, представники структурних підрозділів виконавчого комітету.

У ході засідання визначено списки осіб, які входитимуть до робочих груп по роботі на Ярмарку. Також члени засідання детально обговорили подарунковий набір для запрошених гостей та творчих колективів Ярмарку.

Зокрема до уваги присутніх були представлені декілька варіантів розписаних тарілок від різних майстрів. Як пропозицію було запропоновано включити до подарункового набору листівки від Юлії Петренко.

Слід зазначити, що на Покровський Ярмарок планується велика розважальна програма, яка складатиметься із чисельних виступів творчих колективів, історичної реконструкції та яскравого святкового концерту.

По закінченню засідання організаційного комітету були розглянуті звернення щодо участі у Покровському Ярмарку.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

15.09.2016