Засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища

11 травня 2016 року відбулось засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища.

Першим заслухали представника відділу поліції, який доповів про те, що на даний час основна увага приділяється охороні громадського порядку у вихідні та святкові дні за графіком з 18.00 до 02.00, охороні адміністративних будівель та залізничного вокзалу, щомісяця патрульною службою складається близько 130-150 протоколів за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за рік скоєно 6 грабежів, серед яких 4 розкрито.

Далі членами комісії було розглянуто питання, що стосується автобусних зупинок міста, та вирішено до 30 червня встановити, за ким закріплені зупинки, оновити список їх власників, а також звернутися з листами до підприємств-власників з проханням провести ремонтні роботи.

Щодо очищення Ніжинозера, на яке потрібно 600 тисяч гривень, було повідомлено, що очищення буде здійснюватись шляхом залучення позабюджетних коштів.

Також головний лікар Ніжинської міської лікарні Олександр Костирко запропонував до розгляду комісією три питання. Перше стосувалось двох автомобілів міськлікарні, які підлягають списанню. Учасники комісії вирішили оглянути їх, після чого приймати рішення щодо списання.

Наступним обговорили перенесення інфекційного кабінету з приміщення дитячої поліклініки. Олександр Костирко зауважив, що доцільно перенести кабінет до кімнати, яка знаходиться в приміщенні пологового будинку, до якої є окремий вхід. Після обговорення учасниками засідання було вирішено створити комісію, до якої будуть включені головні лікарі, представники міської ради та представники санепідеміологічної станції, здійснити виїзд та скласти акт, після чого підготувати проект рішення.

Третє питання стосувалось аварійного приміщення по вулиці Успенська, 8, у якому знаходиться судово-медичне бюро, лабораторія з прийому аналізів та МСЕК. За результатами обговорення було вирішено рекомендувати міському голові створити комісію щодо перенесення зазначених закладів згідно акта обстеження аварійності приміщення з вулиці Успенська,8.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської

міської ради

12.05.2016