Засідання робочої групи з питання реконструкції частини вул.Шевченко

22 червня 2016 року у малій залі Ніжинської міської ради відбулось засідання робочої групи з питань реконструкції частини вулиці Шевченка. На засіданні розглядалося питання щодо модернізації частини вулиці від світлофора на центральній площі міста до газового моста. Представником ТОВ «Ощадбанк» було запропоновано провести реконструкцію вулиці, а саме: проїзної частини та змінити вигляд тротуарів за партнерства ТОВ «Ощадбанк» та міської ради Ніжина.

Учасникам групи був представлений наступний варіант модернізації вулиці: розширення проїзної частини на 2 метри, нанесення дорожньої розмітки у вигляді 4 смуг для руху та додаткового пішохідного переходу навпроти магазину «Фламінго», побудова заїзного карману для стоянки клієнтів та службових автомобілів для ТЦ «Гермес» та Ощадбанку, насадження дерев, та ремонт тротуарів з обох боків вулиці.

Членами робочої групи було прийняте рішення про подальше доопрацювання пропозиції, надання необхідної інформації щодо відповідного метражу об`єктів, які підлягають зміні.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунаікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

23.06.2016