Засідання виконавчого комітету

13 вересня у малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника. У засіданні взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, радник міського голови Сергій Осадчий, члени виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ.

На порядку денному було 2 проекти рішень та 6 проекти рішень, подані на розгляд у робочому порядку:

1. Про виділення сил та засобів для боротьби з сніговими заметами в зимовий період 2018 -2019рр..

2. Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.

3. Про проведення в місті Ніжинського «Покровського ярмарку».

4. Про організацію проведення в місті Ніжині ярмарку «Сад-город».

5. Про надання матеріальної допомоги.

6. Про розгляд матеріалів опікунської ради.

7. Про затвердження висновків незалежних оцінок про вартість об’єктів міської комунальної власності.

8. Про затвердження висновку незалежної оцінки про вартість нежитлового приміщення котельні з димовою трубою, обладнанням та тепломережами по вул. Воздвиженська, 3-В.

Проекти рішень були детально розглянуті та одноголосно прийняті виконавчим комітетом з деякими технічними правками. Також надано відповідні протокольні доручення.

Наприкінці засідання Григорій Миколайович зробив декілька оголошень та запросив всіх присутніх відвідати наступні заходи: 14 вересня відбудеться урочиста хода до Пам’ятного знаку загиблим землякам в роки Другої Світової війни (формування колони на вул. Гоголя з 9.30 до 9.45), мітинг та концертна програма з нагоди 75 – річниці визволення м. Ніжина від фашистських загарбників розпочнеться в 10.00 (Пам’ятний знак загиблим землякам в роки Другої Світової війни).

Також о 12.00 у великій залі Ніжинської міської ради за участі міського голови Анатолія Лінника та оргкомітету проекту Спортивний Ніжин - здорова нація (загальноміські спортивні змагання серед збірних команд шкіл міста Ніжина) запланована прес-конференція та жеребкування команд-учасниць змагань в рамках медіа-заходу.

15 вересня о 12.00 буде проходити традиційний фестиваль «Його величність Ніжинський огірок» (ЦМК «Шевченківський парк»).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

13.09.2018