Засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради

07 липня 2016 року у великій залі Ніжинської міської ради відбулось засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради. На засіданні були присутні 14 членів виконавчого комітету, зокрема, міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Колесник та інші учасники засідання.

На порядок денний було винесено 10 основних та 6 додаткових проектів рішень, а також обговорювались інші питання. Під час засідання були прийняті наступні рішення:

- Про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста Ніжина Чернігівської області;

- Про внесення змін та доповнень у додаток 1 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 14.04.2016р. №96;

- Про погодження передачі зобов`язань щодо пайової участі;

- Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина;

- Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Ніжині та ін.

На доопрацювання відправлені наступні проекти рішень:

- Про затвердження положення про надання платних послуг Ніжинським міським будинком культури;

- Про присвоєння звання «Народний майстер образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва міста Ніжина Чернігівської області» та ін.

Наостанок були заслухані питання щодо затвердження списку на представлення до відзначення державною нагородою України – медаллю «25 років незалежності України».

Відділ інформаційно-аналітичного

забезпечення та комунікацій

з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

07.07.2016