Здійснили робочий візит в позаміський оздоровчий табір імені Якова Батюка

16 березня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Смага, начальник управління освіти Валентина Градобик  та депутат міської ради Наталія Радченко здійснили робочий візит в позаміський оздоровчий табір імені Якова Батюка, що в селі Вертіївка.

Присутні вивчили проблемні питання, обговорили план подальших дій та можливості відновлення діяльності оздоровчого закладу, вирішили шукати оптимальні рішення щодо оновлення табору, його поступового комплексного ремонту або повної реконструкції.

Як зазначив Сергій Смага, що питання відновлення функціонування табору доцільно вирішувати шляхом конструктивного діалогу, що дасть змогу розглянути різні думки та бачення, підійти до проблеми максимально відкрито та прозоро: «Завдання міської влади – зберегти табір, застосувавши для цього механізми співпраці органів місцевого самоврядування з фахівцями різних галузей. Доцільно розглянути можливості залучення інвестицій для подальшого функціонування закладу, де оздоровлювалось і відпочивало не одне покоління ніжинців. Наш головний обов’язок - піклуватися про ніжинських дітей, адже вони – наше майбутнє».    


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

16.03.2021