Зробимо наше місто ще більш квітучим та красивим!

17 червня працівники КП «ВУКГ» під керівництвом фахівця з ландшафтного дизайну Наталі Довгаль здійснили черговий трудовий десант. По вулиці Набережна, вздовж паркану ЗОШ № 1 були створені клумби та насаджені квіти. Це нова локація, обрана озеленювачами – ще вчора на цьому місці росла трава. Комунальникам довелось серйозно попрацювати, аби підготувати земельну ділянку під квіти.

На новостворену клумбу було висаджено майже дві тисячі саджанців квіткових однорічних і багаторічних різнокольорових рослин: мікси бегонії, колеуси, крупноголові чорнобривці, гейхери та агератуми. З чорнобривців та агератумів виклали український символ – тризуб.

«Наше місто повинно бути затишним та квітучим. Адже рослини своїм квітом створюють гарний настрій як мешканцям, так і гостям міста. Питання озеленення Ніжина - одне з пріоритетних для міської влади, тому цьому напрямку потрібно приділяти особливу увагу та постійно слідкувати за оновленням дерев, кущів та квітів!»,- наголосив міський голова Олександр Кодола та подякував працівникам комунального підприємства за проведену роботу.

Прикро, що деякі жителі нашого міста дозволяють собі нищити та паплюжити працю багатьох людей, а відтак й таку красу. Тож давайте спільно зробимо наше місто квітучим, яскравим та затишним! Маємо велику надію та прохання до всіх жителів шанувати працю та цінувати красу нашого Ніжина.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю 

 

18.06.2021