Міський голова провів робочу зустріч з мешканцями мікрорайону "Гуньки"

31 серпня міський голова Анатолій Лінник провів робочу зустріч з мешканцями мікрорайону "Гуньки" по вул. Прилуцька. 

Під час зустрічі очільник міста зосередив увагу присутніх на основних роботах, що стосуються благоустрою мікрорайону. Зокрема, ремонту внутрішньоквартальних доріг, облаштування майданчиків для збору твердих побутових відходів, вуличного освітлення тощо. Серед основних проблем і побажань, висловлених громадськими активістами, були: поновлення роботи поштового відділення, облаштування муніципального кладовища в районі вул. Прилуцька, облашиування спортивного майданчика та полоси перешкод на території ЗОШ №17, підключення швідкісного інтернету до ЗОШ №17, надання дозволу на отримання у власність земельних ділянок для ведення підсобного господарства.

Наприкінці зустрічі міський голова Анатолій Лінник надав доручення відповідним службам і підрозділам виконавчого комітету Ніжинської міської ради щодо покращення роботи комунальних служб, а також доручив управлінню комунального майна та земельних відносин підготувати необхідну документацію для забезпечення жителів будинків проходу біля жиркомбінату до автобусної зупинки.

Анатолій Валерійович закликав небайдужих мешканців та громадських активістів мікрорайону до співпраці та взяти участь в реалізації проектів Громадського бюджету на 2020 рік.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко    

01.09.2020