Звітувались комунальні підприємства міста

10 лютого у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулось заслуховування звіту про роботу комунальних підприємств міста за результатами діяльності за 2016 рік за участю міського голови Анатолія Лінника, секретаря міської ради Валерія Салогуба, першого заступників міського голови, депутатів та представників громадськості, засобів масової інформації, керівництва та представників бухгалтерських та економічних служб комунальних підприємств.

Не отримали очікуваних фінансових результатів запланованих на 2016 рік 6 підприємств із 13, проте вони є прибутковими. Відзначено, що у звітному році значно покращився фінансовий стан комунальних підприємств.

«Комунальні підприємства, за значної фінансової підтримки міської ради, мають значні резерви та можливості для отримання кращих результатів діяльності. Вони не повинні втрачати довіри громади та забезпечувати ефективну і результативну роботу», - зазначив міський голова.

Спільними зусиллями були підготовлені рекомендації та прораховані можливості комунальних підприємств щодо забезпечення виконання показників фінансового плану у 2017 році та поставлені завдання для підвищення рентабельності роботи підприємств, які здійснюють діяльність у сфері надання послуг у місті.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

за матеріалами відділу економіки

13.02.2017