29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Шановні Ніжинці!

29 серпня ми об’єднуємося в шані та вдячності нашим співвітчизникам, які, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали свої життя в ім’я майбутніх поколінь. Це День пошани і увічнення  героїзму всіх військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, тих, хто боровся за свою землю і відстоював суверенітет України.

Цю дату було обрано, оскільки 29 серпня 2014 року - день, коли на Сході України загинула найбільша кількість українських військових.

Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про цих Героїв, котрі віддали життя, захищаючи Україну. Пам’ять про загиблих земляків завжди буде жити в наших серцях. Ми схиляємо голови перед подвигом захисників. Пам’ятаємо кожне ім’я і поділяємо біль від втрати з родичами та друзями полеглих воїнів. Адже Герої живі, поки жива пам’ять про них.

Бажаємо, щоб над українською землею було мирне небо, достаток та злагода у кожній домівці, і ніколи не згасала віра в щасливе майбутнє нашої держави.

Слава Україні! Слава її Героям!


З повагою, 
міський голова Анатолій Лінник, 

секретар міської ради Валерій Салогуб 

29.08.2020