Активістка молодіжного руху Анастасія Гузь та Громадська організація «Лабораторія Ініціативної Молоді» знову реалізовуватимуть черговий грантовий проект в Ніжині!

Ніжинська громадська активістка Анастасія Гузь, членкиня ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді», голова комітету Молодіжного банку ініціатив Ніжина, координаторка Клубу настільних ігор Молодіжного центру, депутатка Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ, позаштатна радниця Ліги старшокласників Ніжина, стипендіатка міської стипендії обдарованої учнівської та студентської молоді, студентка НДУ імені Миколи Гоголя, матиме чудову нагоду підвищити свої навички проектного менеджменту в ході реалізації нового проекту соціальної дії «Summerspace» за рахунок гранту від Британської ради по програмі «Активні громадяни». Проект буде реалізовано у співпраці з командою ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді» та ГО «Чернігів Європейський», а платформою для його втілення стане Комунальний заклад Ніжинський міський молодіжний центр Ніжинської міської ради Чернігівської області.

В рамках проекту передбачено облаштування відкритого простору на подвір’ї Молодіжного центру,за адресою: м. Ніжин, вул. Яворського ,3, і функціонуватиме як платформа для вуличних кінопереглядів, зелених лекторіїв, музичних вечорів та різноманітних ігор. Майданчик буде мобільним і функціонуватиме до середини осені. На випадок прохолодної погоди відвідувачі зможуть відпочивати на зручних стильних меблях з дерев’яних палет , зігріваючись від теплих пледів та ароматного чаю. Приємну атмосферу створюватиме арт–об’єкт на стіні та стильні гірлянди.

То ж вже з 5 серпня розпочинаємо роботи по облаштуванню відкритого простору і запрошуємо всіх небайдужих громадян долучитись до нашої дружньої команди! Доведемо ще раз, що ніжинська громада – активна спільнота, зацікавлена розвитком свого міста, а молодь – то потужний ресурс та ініціатор цих змін!

Директор КЗ Ніжинський міський молодіжний центр

Ніжинської міської ради Чернігівської області, голова

правління ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді»

Анжела Тимченко

31.07.2019