Засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

Відбулось засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, радник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Осадчий, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

На порядок денний винесено 9 проектів рішень:

1.Про взяття на балансовий облік нежитлової будівлі за адресою: м.Ніжин, вул. 2-га Лінія, буд.12в.

2.Про внесення змін в Паспорт міської цільової програми «Розробка схем та проектних рішень масового застосування та детального планування на 2019 р.» (Додаток 39) до рішення Ніжинської міської ради № 6-50/2019 від «16» січня 2019 р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2019 рік».

3.Про внесення змін у Положення про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області, затвердженого рішенням Ніжинської міської Чернігівської області VII скликання від 22.05.2019року №11-55/2019.

4.Про внесення змін до п.5 Положення про Раду підприємців при Ніжинській міській раді Чернігівської області затвердженого рішенням Ніжинської міської ради Чернігівської області від 15 липня 2016 року №7-13/2016 «Про затвердження Положення про Раду підприємців при Ніжинській міській раді».

5.Про внесення змін до п.5 Положення про Раду підприємців при Ніжинській міській раді Чернігівської області затвердженого рішенням Ніжинської міської ради Чернігівської області від 15 липня 2016 року №7-13/2016 «Про затвердження Положення про Раду підприємців при Ніжинській міській раді».

6.Про оренду майна комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

7.Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

8.Про перелік об’єктів комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації шляхом викупу.

9.Про приватизацію шляхом викупу частини залізничної колії №97 довжиною 143,6 м та стрілочний перевод №210, що розташовані за адресою: м. Ніжин, вул. Прилуцька, 89 А, частини залізничної колії №96 довжиною 40,2 м, що розташована за адресою: м. Ніжин, вул. Прилуцька, 89 А.

Під час засідання члени комісії підняли питання розкритих люків по вул. Широкомагерська та 8 березня. В ході обговорень комісія надала протокольне доручення УЖКГ щодо обстеження на предмет накриття розкритих люків на зазначених вулицях.

Всі питання порядку денного були детально розглянуті членами комісії, заслухані пояснення керівників відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів ради та рекомендовано на розгляд чергової сесії міської ради, яка відбудеться 07 серпня 2019 року о 10.00 годині у великому залі виконавчого комітету.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

01.08.2019