Анатолій Лінник номінант ХХІІІ загальнонаціональної премії "Людина року-2018"

12 березня 2019 року в рамках Всеукраїнської програми “Людина Року!” відбулося вручення Дипломів лауреатам в номінації “Міський голова 2018”.

Від набуття Україною незалежності йде невпинний пошук найбільш оптимального алгоритму вирішення історичного завдання – побудови успішної, демократичної, цивілізованої держави. Цим займається багато суспільних інститутів – від академічних, наукових до громадських, культурних і навіть розважальних. І кожен вносить свою частку у досягнення мети. Чималий вплив на позитивний розвиток суспільного життя має загальнонаціональна програма «Людина року». Започаткована на п’ятому році незалежності України, вона і зараз, 20 років по тому, залишається затребуваною суспільством. Тому що базується на одвічних гуманістичних цінностях – утвердження національної гідності, глибокої поваги до Людини-творця, будівничого, патріота. З кожним новим етапом розвитку загальнонаціонального проекту – програми «Людина року», до плеяди її лауреатів додаються нові славетні імена – тих, хто творить новітню історію України, працює на її позитивний імідж і авторитет у міжнародному співтоваристві.

Підносячи на найвищий щабель національного визнання кращих з поміж достойніших, стверджуючи світові невичерпність інтелектуального, творчого потенціалу України, «Людина року» заслужено і закономірно стала важливою подією в суспільному житті нації. Подією, якою захоплюються, про яку сперечаються, але яка нікого, незалежно від оцінок, не залишає байдужим.

І це – найголовніше.

Остаточне визначення переможця, відбудеться 23 березня у Національній Опері України в місті Києві.

Ніжин сподівається на перемогу!

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

13.03.2019