Анатолій Лінник ознайомився із станом справ Ніжинського міського молодіжного центру

24 червня міський голова Анатолій Лінник зустрівся з адміністрацією комунального закладу "Ніжинський міський молодіжний центр", щоб детальніше ознайомитися із станом справ та забезпечити більш ефективне планування розвитку молодіжного руху в місті.

Ніжинський міський молодіжний центр – це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молодіжних організацій міста за принципами доступності та спільної відповідальності. Даний заклад являється одним із перших прикладів реформування державної молодіжної політики, як центр, що працює у форматі коворкінгу чи хабу.

В ході зустрічі керівник комунального закладу Анжела Володимирівна Тимченко розповіла про роботу закладу, перші проведенні заходи та про перспективні плани у трудовій діяльності. Презентувала відремонтоване приміщення, яке має декілька зон: вхідна зона (так звана інформаційна зона), коворкінг, конференц-зал, зона бібліотеки та відпочинку.

В ході зустрічі оглянули матеріальну базу закладу, обговорили проектні ідеї молодіжного центру та звернули увагу на участь молоді у розробці громадських проектів, адже це відкритий простір для роботи, зустрічей та цікавих подій у центрі Ніжина, створений надихати на перемогу, об’єднання, досягнення більшого результату у розбудові міста.

Міський голова Анатолій Лінник акцентував увагу на тому, що молодіжний центр повинен спрямовувати свою роботу на популяризацію молодіжної політики, відповідальності за розвиток та становище громад серед молоді, підвищення інституційної спроможності та всебічний розвиток через залучення широкого кола молодих людей, які об’єднуються в ініціативні групи.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

24.06.2019