Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку наради Анатолій Валерійович подякував міському відділу Нацполіції за безпеку та охорону громадського порядку під час благодійного концерту української співачки Ольги Полякової.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Заступник начальника управління освіти зазначила, що 21 червня закінчили роботу пришкільні оздоровчі майданчики на яких перебувало 1422 дитини. Ще 35 учнів продовжують відвідувати наметове містечко. 25 червня з 15-00 до 16-30 годин на центральній площі міста відбудеться генеральна репетиція «Випускний 2019р», а 27 червня о 18-00 годині розпочнеться урочиста церемонія даного заходу (цьогоріч маємо 309 випускників).

Начальник управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяна Бассак запросила всіх присутніх взяти участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції, які відбудуться 27 червня о 15-00 годині у великій залі виконавчого комітету: вітання та нагородження посадових осіб місцевого самоврядування, а також покладання квітів до пам’ятного знаку Т.Г.Шевченка.

Головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Ніжинська центральна міська лікарні ім.Миколи Галицького» Олександр Костирко доповів про епідситуацію по місту станом на 20.06.2019р госпіталізовано до інфекційного відділенні на гастроентероколіти – 2 особи (дитина-1 та 1-дорослий), ГРВІ – 2 дитини, кір – 2 дорослих. Щодо інфекційної захворюваності за тиждень на: гострі гастроентероколіти -3 особи (дорослих-1 та 1-дитина в ЗОШ №15 і 1-дитина в ДНЗ №21), вітряна віспа – 7 дітей (4 дитини ДНЗ №13, 2 дитини в ДНЗ №16, 1 дитина неорганізовані групи населення), кір – 3дорослих, 2 дитини захворіла на скарлатину (ЗОШ №16 – 1 дитина і ЗОШ №9 – 1 дитина).

Головний лікар КНП «НМЦПМСД» Оксана Калініченко зауважила, що проводиться черговий етап по укладанню декларацій з пацієнтами та по їх внесенню в систему е-Health(станом на 21 червня 2019 року кількість укладених декларацій складає 48841, що становить 69,8% від загальної кількості населення міста). Лікарями підприємства проводиться виписка електронних рецептів за програмою «Доступні ліки». Придбано 11 кулерів питної води для амбулаторій загальної практики-сімейної медицини та кабінету щеплення для дітей.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 24 червня по 30 червня можна ознайомитися за посиланням:http://nizhynrada.gov.ua/announcement/337/zahodi-z-2406-po-300619-roku.html

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

24.06.2019