Анатолій Лінник провів прийом громадян

Сьогодні міський голова Анатолій Лінник провів черговий прийом громадян з особистих питань. За вирішенням своїх проблем до керівника міста звернулось 6 ніжинців.

Звернення стосувалися вирішення житлово-комунальних проблем. Зокрема, у них йшлося про перерахунок субсидії у зв’язку із встановленням двозонного лічильника; укладення договору найму на житло, недобудовану багатоповерхівку, в яку громадяни вклали кошти під час будівництвва, відновлення дорожнього покриття по провул. Таборний та працевлаштування.

Жодне звернення не залишилося поза увагою Анатолія Валерійовича.

Для оперативного вирішення піднятих питань та надання більш точної відповіді на прийом було запрошено керівників окремих структурних підрозділів та виконавчих органів. По всім зверненням надані протокольні доручення для належного їх розгляду, вивчення та надання відповідей заявникам згідно чинного законодавства.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

06.08.2019