Арт-простір «Ми-міцна громада»

22 березня у малому залі виконавчого комітету понад 30 учасників – представників різних секторів життєдіяльності Ніжинської громади на чолі з міським головою Анатолієм Лінником і секретарем Ніжинської міської ради Валерієм Салогубом - створювали своєрідний кольоровий портрет м.Ніжина, який стане емоційним підґрунтям для оберегу громади Ніжина.

Справжнім дивом і прикрасою заходу"Ми-міцна громада" став неповторний витвір мистецтва- ПИСАНКА, створена ніжинською художницею Юлією Петренко. Наша майстриня здобула право представляти рідне місто на фестивалі писанок (на Софіївській площі), і 7 чудес Ніжина зможуть побачити уся Україна і світ. Відразу після заходу Ніжинська Писанка поїхала на КИЇВ. Пишаємось, що ми першими її побачили.

Загальноміський проект « Ми-міцна громада» спрямований на розширення можливості партнерства та налагодження діалогів через арт-простір. З маленьких обговорень під час зустрічі з молоддю ідей щодо об’єднання заради розвитку і зміцнення з’явився неординарний формат творчої території для спілкування, який і був реалізований ініціаторами та засновники проекту: відділом у справах сім’ї та молоді та художницею, громадською діячкою Юлією Петренко.

За інформацією відділу у справах сім’ї та молоді

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

Фото:Валерій Кичко

23.03.2017