Благодійний концерт до Дня Збройних сил України «З Перемогою в серці»

30 листопада у Будинку дітей та юнацтва відбувся благодійний концерт до Дня Збройних сил України «З Перемогою в серці». Організатором заходу виступило Управління освіти Ніжинської міської ради.

Підтримати дітей, які взяли участь у святі, зібралася повна глядацька зала: вихованці освітніх установ міста, їх педагоги та батьки.
До усіх присутніх звернувся заступник міського голови Сергій Смага, який наголосив, що сьогодні кожен глядач та учасник заходу робить свій внесок у велику спільну Перемогу. Адже головною метою благодійного концерту був збір коштів на авто для наших захисників.
На жаль, повітряна тривога перервала захід та не дала можливість присутнім у залі насолодитися всіма творчими номерами маленьких ніжинців. Керівники освітніх установ та батьки прийняли спільне рішення – записати творчі номери на відео та до Дня Збройних сил України запустити відеофлешмоб.

Але незважаючи на те, що захід не відбувся до кінця, було зібрано 30 652 гривні. Ця сума найближчим часом буде передана військовим та стане вкладом у покупку авто на фронт.
На знак подяки керівникам освітніх установ за титанічну працю у підготовці до концерту командир військової частини Микола Кушнір вручив солодкі подарунки та Прапори України.

Віримо, що цей автомобіль буде успішно виконувати бойові завдання та наблизить нашу Перемогу!
02.12.2022