Благоустрій скверу імені Миколи Гоголя

2 квітня відбулась виїзна нарада міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови Григорія Олійника та начальника "УЖКГ та Б" Анатолія Кушніренка щодо капітального ремонту скверу Миколи Гоголя. Наразі проводиться перший етап реконструкції відповідно до проектно-кошторисної документації. До Дня міста ніжинці та гості зможуть побачити пішохідні доріжки з новою тротуарною плиткою, висаджені по периметру скверу саджанці низькорослих декоративних зелених насаджень, нові лавки та урни для сміття. По соціально-економічному розвитку залучені кошти депутатами Білоцерківцем Олександром Дмитровичем та Харченком Олександром Володимировичем.

Анатолій Лінник подякував виконавцям робіт, а саме: КП "ВУКГ" та ФОП Мнацаканян А.С. за якісно виконану роботу. У подальшому буде проводитися другий етап ремонту – проектна реконструкція огорожі парку. В перспективі планується зробити відкритий концертний майданчик, де проходитимуть мистецькі заходи.

Міський голова також наголосив на тому, що влада докладає максимум зусиль, щоб парк став популярним і набув більш сучасного та естетичного вигляду, зберігаючи свій старовинний дух.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

02.05.2018