Брифінг міського голови

24 вересня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбувся брифінг міського голови Анатолія Лінника щодо проведення спортивного заходу «Благодійний Гоголівський пробіг», в якому також взяли участь головний меценат заходу, земляк Олександр Харченко, заступник міського голови Сергій Дзюба, головний лікар ЦМЛ Олександр Костирко та ЗМІ.

Місце старту змагань буде на площі ім. Івана Франка об 11:00 год. 29 вересня. Оргкомітет визначив категорії, які будуть приймати участь, а саме як спортсмен, як спортивна родина, як спортивний колектив чи просто як учасник забігу. Переможці у номінаціях «наймолодший учасник», «найстарший учасник», «найспортивніша родина», «за волю до перемоги», «найспортивніший колектив» нагороджуються цінними подарунками.

Міський голова звернув увагу на те що, всі зібрані кошти будуть спрямовані на придбання медичного обладнання для дитячого відділення, але зазначив, що на сьогодні ще не визначено на яке саме, оскільки це буде залежати від зібраної суми. Олександр Володимирович запевнив, що він готовий взяти на себе фінансування тієї частини, якої не буде вистачати. Анатолій Валерійович наголосив, що мінімальний внесок для реєстрації складає 10 грн., всі громадяни, які мають бажання взяти участь у благодійному пробігу, можуть заплатити мінімальну чи більшу суму та отримати чек у відділенні Приватбанку навіть сьогодні. Головне зберегти чек про оплату до 29 вересня та надати його організаторам для реєстрації та для участі в лотереї. Реквізити знаходять на офіційному веб-сайті Ніжинської міської ради у рубриці «Оголошення» та згодом інформація щодо сплати благодійного внеску буде розміщена у відділеннях Приватбанку. Кошти на рахунок можуть вноситися і під час самого забігу. Про зібрані кошти головний лікар прозвітує в понеділок відразу після проведеного заходу.

Олександр Харченко у своєму виступі акцентував увагу на тому що Благодійний Гоголівський пробіг проводиться з метою: збору коштів на придбання медичного обладнання для дитячого відділення міської лікарні; поширення патріотичного настрою серед населення; пропаганди здорового способу життя та залучення населення до регулярних занять фізичною культурою і спортом; розвитку масового спорту в Ніжині та Україні; створення позитивного іміджу України у Світі.

Відділ інформаційно-аналітиної роботи

та комунікацій з громадськістю

28.09.2018