Щотижнева оперативна нарада при міському голові

21 вересня відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко, про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, відділу адміністративно-дозвільних процедур про стан звернень, що надійшли до відділу, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно, до наданої інформації Інною Іванівною, за минулий тиждень до чергової частини відділу поліції надійшло 253 заяви та повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, з яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 15 кримінальних проваджень.Продовжують мати місце випадки порушення державних стандартів у сфері благоустрою населених пунктів, дрібного хуліганства, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення, розпивання пива, алкогольних напоїв у громадських місцях. Зафіксовано 1 факти вчинення насильства в сім'ї.

Основними темами контрольних звернень, які надійшли до виконавчого комітету стосувалися: забезпечення сімей дровами, ромонту вуличного освітлення, вирубки дерев та кущів власниками кіосків, зміни маршрутів №1 та 2, забезпечення безкоштовними ліками, відмови в наданні субсидії, тощо.

Під час обговорення звітів керівників управлінь Анатолій Валерійович висловив подяку управлінню освіти та відділу фізичної культури та спорту за проведення першого етапу спортивного заходу «Спортивний Ніжин – здорова нація» що відбувся 22 вересня.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч повідомила що надійшло до управління 16 «пакетів малюка» (так званого «бебі-боксу») з 25 необхідними речами, на суму 3 тисячі 200 грн. кожен - відповідно до накладної. Роздано 15 «пакетів малюків, а від однієї мами заяви не надійшло. Нагадуємо дану пакети надаються за письмовою заявою мами.

Головний спеціаліст-системний адміністратор відділу господарського забезпечення Геннадій Личманенко доповів, що на виконання доручення міського голови Анатолія Лінника про заборону використання програмного забезпечення, розробленого в Російській Федерації, у виконавчих органах ради та їх структурних підрозділах – фактів використання заборонених програм не виявлено.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 24 вересня по 30 вересня можна ознайомитися за посиланням: http://nizhynrada.gov.ua/announcement/298/zahodi-z-24-po-30-veresnya-2018-roku.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

24.09.2018