Будуй своє!!!

Сьогодні о 15.00 у великому залі розпочалася презентація нової Програми підтримки підприємництва «Будуй своє», розробленої Ощадбанком.

На початку презентації заступник міського голови Сергій Осадчий подякував Ощадбанку за таку ініціативу та усім, хто долучився до цього заходу: «Від вашого успіху залежить успіх і міста, і країни». Заступник голови Ніжинської районної державної адміністрації Батрак Сергій Анатолійович висловив впевненість, що сьогоднішня презентація буде корисною для кожного.

Серед учасників великий відсоток припав, окрім приватних підприємців, на молодь міста – головний ресурс інновацій.

У ході презентації подавався аналіз сучасних нормативних та інституційних умов для ведення бізнесу, перелічувалися існуючі перешкоди та можливі шляхи їх вирішення.

Програма «Будуй своє» розрахована як для Клієнтів банку, так і для не-Клієнтів банку. Учасником програми може стати будь-який підприємець ( ФОП чи ТОВ). А ставши її учасником та Клієнтом Ощадбанку, можна отримати миттєвий пакет для бізнесу, куди входить: швидке відкриття рахунку, корпоративна картка та зручний інтернет- банкінг.

Також «Будуй своє» передбачає можливість скористатись підтримкою провідних компаній – партнерів банку, які пропонують знижки та безкоштовне користування послугами протягом певного терміну часу. Проходила презентація і нового порталу «Будуй своє» (https://buduysvoe.com/), зареєструвавшись на якому можна безкоштовно:

-пройти тестування, для визначення сильних, слабких сторін та напрямок майбутньої підприємницької діяльності,

-пройти навчальні курси в сфері фінансів, маркетингу та ІТ,

-записатись на консультацію та отримати поради менторів та просто ознайомитись з різними бізнес публікаціями.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

26.10.2017