Бюджетна комісія

26 лютого у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету під головуванням Володимира Мамедова. Також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, депутат обласної ради Сергій Охонько, заступник міського голови Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ.

Головуючий засідання Володимир Мамедов подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний:

1. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради 6 скликання від 08 липня 2015 року №6-69/2015 “Про затвердження місцевих податків”.

2. Про виконання міських цільових програм головним розпорядником коштів – виконавчим комітетом Ніжинської міської ради за 2018 рік.

3. Про внесення змін до розділу V додатку № 4 «Міська Програма допризовної підготовки, виконання заходів з мобілізації та заходів по облаштуванню і утриманню полігону (майданчику) для проведення навчань, підготовки та перепідготовки громадян України на строкову військову службу та військову службу за контрактом, зборів особового складу роти охорони та батальйонів ТрО міста Ніжина у 2019-2020 роках», затвердженого рішенням Ніжинської міської ради від 16 січня 2019 року № 6-50/2019 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2019 рік».

4. Про затвердження передавального акту (№91 від 25.02.2019).

5. Різне

5.1. Про розгляд рекомендації комісії ЖКГ – ремонт покрівлі будинку по вул. Графська, 4 – А.

Прийняття проекту рішення «Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради 6 скликання від 08 липня 2015 року №6-69/2015 "Про затвердження місцевих податків"» надасть можливість отримувати надходження від єдиного та земельного податку до бюджету міста в очікуваних обсягах, що в свою чергу сприятиме забезпеченню фінансування захищених статей видатків, фінансування програм соціально – економічного розвитку міста та благоустрою міста.

Всі проекти були детально розглянуті членами комісії, заслухані пояснення керівників відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів ради та рекомендовано на розгляд чергової сесії міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.02.2019