Відбулася комісія по законності

25 лютого відбулось продовження засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв'язків з громадськістю під головуванням Олега Щербака. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, керуючий справами апарату виконавчого комітету Сергій Колесник, керівники комунальних підприємств, підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

Головуючий засідання Олег Щербак подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний:

1.Про прийняття до комунальної власності Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади сміттєзбирального пункту, за адресою: м. Ніжин, 3-й Мікрорайон, буд. 8 б

2.Про затвердження передавального акту.

3.Про внесення змін в додаток до додатку 29 «Програма розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2019 рік», затвердженого рішенням Ніжинської міської ради №6-50/2019 від 26 грудня 2019 р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2019 рік»

4.Про внесення змін до додатку 2 додатку 42 «Програма розвитку туризму на 2017-2021 рр.», затвердженого рішенням Ніжинської міської ради №8-19/2016 від 26 грудня 2016 р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2017 рік».

5.Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам.

6.Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та в користування на умовах оренди, внесення зміни в рішення міської ради.

7.Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

8.Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність, про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

9.Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою.

10.Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволів та згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою, поновлення договорів оренди юридичним особам.

11.Про реєстрацію права комунальної власності за Ніжинською міською об'єднаною територіальною громадою в особі Ніжинської міської ради Чернігівської області на земельні ділянки.

12.Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволів та згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою, затвердження проектів землеустрою, припинення права користування юридичним особам.

13.Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, внесення змін в рішення міської ради, надання земельних ділянок юридичним особам.

14.Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, юридичним особам.

15.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

16.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін, надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

17.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

Проекти були детально розглянуті членами комісії, заслухані пояснення керівників відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів ради та рекомендовано на розгляд чергової сесії міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

25.02.2019