Чергова бюджетна комісія

11 липня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету під головуванням Володимира Мамедова. Також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, керівники управлінь та відділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

На засідання члени комісії розглянули проекти рішень:

1.Про затвердження Міської цільової програми «Забезпечення потреб жіночого населення у загальній та спеціалізованій амбулаторно - поліклінічній і стаціонарній допомозі за напрямком «Акушерство та гінекологія» на 2019 рік»

2.Про затвердження передавального акта комунального лікувально – профілактичного закладу «Ніжинський міський пологовий будинок» та проведення організаційно – правових заходів, пов’язаних з перетворенням у комунальне некомерційне підприємство «Ніжинський міський пологовий будинок» Ніжинської міської ради Чернігівської області.

3.Про затвердження Міської цільової програми надання населенню вторинної медичної допомоги на 2019 рік.

4.Про затвердження передавального акта комунального лікувально – профілактичного закладу «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького» та проведення організаційно – правових заходів, пов’язаних з перетворенням у комунальне некомерційне підприємство «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького» Ніжинської міської ради Чернігівської області.

5.Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VII скликання «Про умови оплати праці міського голови м. Ніжина Лінника А. В.» від 24 листопада 2015 року №5-2/2015.

6.Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

7.Про внесення змін до Додатку 1 «Міської цільової програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток міста Ніжина, здійснення представницьких та інших заходів на 2019 рік» затвердженого рішенням Ніжинської міської ради «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2019 рік» від 16 січня 2019 року № 6-50/2019.

8.Про створення Закладу дошкільної освіти (дитячого садка) № 8 «Кручайлик» Ніжинської міської ради Чернігівської області.

9.Про затвердження структури та загальної чисельності Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області.

А також інші проекти рішень були включені додатково до розгляду порядку денного у робочому порядку.

Проект рішення «Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.» був відправлений на доопрацювання (винести на повторний розгляд після сплати заборгованості за оренду приміщення орендарем).

Всі інші проекти рішень було детально розглянуто та відправлені на затвердження на черговому пленарному засіданні 57 сесії міської ради.

Також надані відповідні протокольні доручення відділам і службам щодо внесення правок та зауважень членів комісії.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

12.07.2019