Відбулось засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника. У засіданні взяли участь депутат міської ради Олег Щербак, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч, представники від кандидатів у народні депутати України від різних політичних сил та ЗМІ. На порядку денному було 4 проекти рішень та 10 подані для розгляду у робочому порядку. Різне:

1.Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина.

2.Про надання дозволу мешканцям міста на відключення квартир від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання та виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення індивідуального опалення.

3.Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» розрахунку розміру втрат, що виникли протягом періоду розгляду тарифів, їх встановлення та оприлюднення.

4.Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» розрахунку розміру втрат, що виникли протягом періоду розгляду тарифів, їх встановлення та оприлюднення.

5.Про встановлення тарифу на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту на маршруті міського автобусного сполучення № 13 «вул. Кунашівська – залізничний вокзал» при продовженні маршруту до сіл Кунашівка, Паливода, Наумівське Ніжинської міської об’днаної територіальної громади.

6.Про надання матеріальної допомоги.

7.Про Про затвердження висновку незалежної оцінки про вартість об’єкта міської комунальної власності.

8.Про затвердження умов продажу нежитлової будівлі «лазня», що розташоване за адресою м. Ніжин, вул. Козача,3.

9.Про внесення змін до Положення про комісію з призначення державних соціальних допомог

10.Про відзначення Почесною грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

11.Про затвердження кандидатур на отримання стипендій обдарованою учнівською студентською молоддю міста на II півріччя 2019року.

12.Про розгляд матеріалі комісії з питань захисту прав дитини.

13.Про затвердження висновку служби у справах неповнолітніх Ніжинської міської ради про підтвердження місця проживання дитини Шевченко Марії Романівни, 02.07.2009р.н., для тимчасового виїзду за межі України від 08.07.№ 14.2-10/ 445.

14. Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету від 21 лютого 2019р. № 57 «Склад тендерного комітету щодо проведення оцінки тендерних пропозицій стосовно закупівель робіт в рамках проекту «Заходи з енергоефективності в м. Ніжині».

Різне:

1.Про розгляд листа управління житлово-комунального господарства та будівництва про виконання доручення щодо провести перевірки дотримання водіями графіка руху автомобільного транспорту загального користування в м. Ніжині у вечірній час.

2.Про розгляд листа міської організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» щодо розміщення на території міста наметів з метою розповсюдження друкованих матеріалів.

3.Про розгляд листа голови Чернігівського осередку «Об’єднання добровольців» Іллюшка В.В., щодо надання одного з корпусів дитячого табору відпочинку ім..Я.Батюка у с.Вертіївка для відпочинку та реабілітації бійців-добровольців, які були учасниками АТО та ООС.

4.Про розгляд повідомлення кандидата в народні депутати України О.Кодоли щодо проведення 19.07.2019р. з 10.00 до 22.00 год. на площі І.Франка мирного зібрання у формі масово-розважального заходу.

5. Про розгляд повідомлення кандидата в депутати Верховної ради України О. Харченка щодо проведення 19.07.2019р. на площі І.Франка масового заходу.

Проетки рішень «Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» розрахунку розміру втрат, що виникли протягом періоду розгляду тарифів, їх встановлення та оприлюднення» та «Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» розрахунку розміру втрат, що виникли протягом періоду розгляду тарифів, їх встановлення та оприлюднення» були зняті з розгляду порядку денного у зв’язку тим, що на найближчому засіданні Кабінету Міністрів України, уряд повинен розглянути питання розробки механізмів по відшкодуванню тарифів на теплову енергію.

Всі інші подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

В «різному» також було знято розгляд двох повідомлень від кандидатів у народні депутати України у зв’язку з однаковою датою та місцем проведення масових зібрань та не можливістю міського відділу поліції забезпечення охорони громадського порядку. Члени виконавчого комітету перенесли розгляд даних питань на деякий час для консультацій з юридичним відділом та поліцією (подальші дії).

Позачергове засідання виконавчого комітету відбудеться 12 липня о 11-00 годин у малій залі виконкому.

начальник відділу інформаційно-аналітичної робботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

11.07.2019