Чергове засідання комісії по законності

3 серпня у малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю під головуванням Олега Щербака. На засіданні також були присутні секретар міського голови Валерій Салогуб, заступник міського голови Сергій Дзюба, члени комісії, депутат Ніжинської міської ради Андрій Деркач, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, а також представники громадськості та ЗМІ.

На початку засідання Валерій Салогуб проінформував щодо листа-звернення стосовно цінностей українських родин та традиційних сімей міста. Комісія прийняла інформацію до уваги.

Директор КП “НУВКГ” Петро Лабузький звернувся з листом до комісії щодо виділення коштів на придбання відеокамер, колектору та ряду елементів і комплектуючих для ремонту і очистки труб. Дану інформацію комісія прийняла до відома.

Олег Щербак подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний:

1. Про надання дозволу прийнятив комунальну власність до територіальної громади міста житловий будинок, що знаходяться за адресою: по вул. вул. Носівській Шлях,17-А в м. Ніжині.

2. Про надання дозволу прийнятив комунальну власність до територіальної громади міста житловий будинок, що знаходяться за адресою: по вул. вул. Носівській Шлях,17-Б в м. Ніжині.

3. Про затвердження бюджетної програми місцевого значення «Реставрація пам’яток архітектури м. Ніжина в 2018 р.».

4. Про внесення змін в Паспорт міської програми «Сприяння створенню та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Ніжині на 2018 рік» (Додаток 35) до рішення Ніжинської міської ради №5-34/2017 від «21» грудня 2017 р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2018 рік».

5. Про виконання бюджету міста Ніжина за І півріччя 2018 року.

6. Про внесення змін до рішення міської ради VІІ скликання від 21 грудня 2017 року №6-34/2017 «Про міський бюджет м. Ніжина на 2018 рік».

7. Про створення комунального некомерційного підприємства ‘’Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги’’ Ніжинської міської ради Чернігівської області.

8. Про створення тимчасової контрольної комісії Ніжинської міської ради з питань перевірки дотримання державних будівельних норм і стандартів під час проведення ремонту асфальтного покриття в місті Ніжині.

9. Про присвоєння адрес.

10. Про присвоєння адрес.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність, про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

12. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, припинення права користування земельними ділянками, внесення зміни в рішення міської ради.

13. Про затвердження технічної документації, надання земельних ділянок юридичним особам.

14. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, затвердження проекту землеустрою, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

15. Про внесення змін до Статуту та затвердження Статуту державного коммунальногопідприємства «Комунальний ринок»у новій редакції.

16. Про затвердження детальних планівтериторії в м. Ніжині Чернігівської області(скореговані матеріали).

17. Про розроблення проекту детального плануваннятериторії для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул.Вокзальна,1-б в м.Ніжині.

18. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

19. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

20. Про взяття на облік безхазяйної захисної споруди цивільного захисту, яка знаходиться за адресою м. Ніжин вул. Носівський Шлях, 19 А.

21. Про оренду майна комунальної власності міста Ніжина.

22. Про передачу в господарське відання нежитлових приміщень, розміщених за адресою м. Ніжин вул. Космонавтів 45 А.

23. Про припинення права господарського відання на нерухоме майно, що перебуває в приватній власності.

24. Про оренду майна комунальної власності міста Ніжина.

25. Про передачу в оперативне управління індивідуально визначеного майна.

26. Про оренду майна комунальної власності міста Ніжина.

27. Про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Ніжина.

Всі проекти рішень були детально розглянуті, більшість з них одноголосно підтримані для винесення на розгляд чергової 41 сесії міської ради, яка відбудеться 08 серпня 2018 року. Також надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

03.08.2018