Чергове засідання комісії з майнових та житлово-комунальних питань

Відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища.

Головуюча засідання Паскевич Вікторія Григорівна розпочала нараду з хвилини мовчання у пам’ять про голову комісії Володимира Башинського, який днями передчасно пішов з життя.

Спершу було продовжено розгляд листа колективу аптеки №13 з приводу продовження договору оренди аптечного приміщення. Питання викликало довготривалі і жваві обговорення, оскільки має і соціальний аспект.

На розгляд членам комісії було представлено 4 проекти рішення:

-Про прийняття у власність.

-Про збільшення статутного капіталу та затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства».

-Про встановлення тарифів на послугу вивезення побутових відходів згідно графіку з населення, бюджетних установ та інших споживачів комунальному підприємству «Виробниче управління комунального господарства».

-Про встановлення тарифів на послугу захоронення побутових відходів на полігоні твердих побутових відходів для населення, бюджетних установ та інших споживачів комунальному підприємству «Виробниче управління комунального господарства».

Після тривалих обговорень було напрацьовано ряд протокольних доручень.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

10.01.2018