Чергове засідання виконавчого комітету

27 вересня у малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На порядку денному було 2 проекти рішень та 3 проекти рішень, подані на розгляд у робочому порядку:

1. Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води по станції Ніжин Чернігівської області для виробничого підрозділу «Київське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель та споруд публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

2. Про погодження матеріалів судової будівельно-технічної експертизи.

3. Про доповнення додатків 1, 2, 4, 5 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 30.08.2017р. № 278 «Про затвердження списків учнів закладів загальної середньої освіти на харчування за кошти міського бюджету у 2018-2019 н.р.».

4. Про надання дозволу управлінню освіти Ніжинської міської ради на виготовлення проектно-кошторисної документації.

5. Про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в м. Ніжині за травень 2018 року.

У різному розглянули питання щодо недосконалості проекту парт для першокласників у навчальних закладів міста та кошторису та фінансування робіт з дорожньої розмітки по вул. Об’їжджій.

Проекти рішень були детально розглянуті та прийняті виконавчим комітетом з деякими технічними правками.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

27.09.2018