Чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, керівник комунального підприємства «Оренда комунального майна» Оксана Шумейко, начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, т.в.о.начальника фінансового управління Маргарита Фурса та ЗМІ. На порядку денному було 5 проектів рішень та 6 подані для розгляду у робочому порядку. Різне:

1.Про внесення змін до п.1 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 03.12.2015 року №321 «Про створення постійно діючої комісії для визначення стану зелених насаджень, розташованих на території міста й складання акту обстеження тих насаджень, що підлягають видаленню».

2.Про внесення змін до п.1 рішення виконавчого комітету №328 від 14.12.2017р. «Про затвердження постійно діючої міжвідомчої комісії органу місцевого самоврядування для розгляду питань, пов’язаних з відключенням житлових будинків від мереж центрального опалення і гарячого водопостачання».

3.Про затвердження списків осіб, які перебувають на квартирному обліку Ніжинського УВП УТОС та постановку на квартирний облік.

4.Про переоформлення особових рахунків.

5.Про відзначення з нагоди Дня медичного працівника.

6.Про розміщення тимчасових споруд у м. Ніжині.

7.Про фінансування заходів міської програми розвитку туризму на 2017-2021 р.р.

8.Про створення прийомної сім’ї та влаштування дитини.

9.Про затвердження Плану роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області VII скликання на ІІ півріччя 2019р.

10.Про завершення приватизації нежитлового приміщення «магазин», розташоване за адресою м. Ніжин, вул.Московська, ¼.

11.Про затвердження подання щодо внесесння зміндо преліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі в м. Ніжині.

Різне:

1.Про розгляд листа представника ПП «Немо-92» щодо надання дозволу на тимчасове розміщення розважального атракціону (пейнтбольних ігор) на території скверу за пам’ятним знаком «Дзвони Чорнобиля» на період з 20.06.2019 по 20.09.2019р.

2.Про розгляд листа розгляд листа ФОП Федька С.А. про надання дозволу на проведення розважального заходу «Фестиваль фарб» на території запасного поля міського стадіону «Спартак» 16 червня з 16-00 до 18-00 год.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

В «різному» розглядався лист представника ПП «Немо-92» щодо надання дозволу на тимчасове розміщення розважального атракціону (пейнтбольних ігор) на території скверу за пам’ятним знаком «Дзвони Чорнобиля» на період з 20.06.2019 по 20.09.2019р. Вході обговорення даного питання члени виконкому висловились проти розміщення даного атракціону, у зв’язку з тим, що даний монумент є місцем вшанування пам’яті загиблих ліквідаторів на ЧАЕС до якого покладають квіти та проводять молебну літію за упокій душ померлих. Сам парк – місце відпочинку для мам з дітками, людей похилого віку та інших відпочиваючих мешканці.

Пейнтбол (англ. Paintball — кулька з фарбою) — командна гра з застосуванням ручної пневматичної зброї (маркерів), яка стріляє капсулами з фарбою, що розбиваються при ударі по мішені, фарбуючи її.

За своєю манерою гра імітує швидкоплинні вогневі контакти на обмеженому просторі. Ігри проводяться на лісових або відкритих полях, у приміщеннях, із природними або штучними перешкодами й укриттями. Розрізняють пейнтбол як вид відпочинку — для всіх охочих; як спосіб тренування — для охоронців, поліцейських або спецназу; і як спорт — для турнірних команд.

Отже, застосування фарби та імітування пострілів унеможливлює відпочинок як для дітей так і для дорослих.

Дане клопотання не набрало відповідної кількості голосів і було відхилено.

Підвівши підсумок засідання, міський голова Анатолій Лінник запропонував членам виконкому на літній період збиратись один раз у два тижні, у зв’язку з літніми відпустками.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

13.06.2019