Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти, всі працівники системи охорони здоров’я Ніжинської об’єднаної територіальної громади!

З нагоди вашого професійного свята – Дня Медичного працівника хочемо висловити щиру подяку за вашу працю, врятовані життя, за повернуте пацієнтам здоров’я та надію, людяність та співпереживання. Ви відновлюєте радість життя, даруєте віру у зцілення.

Приємно усвідомлювати, що медичні працівники, навіть в непростих умовах сьогодення, працюють ефективно, не знижують обсягів і якості медичної допомоги, впроваджують нові методики лікування й профілактики захворювань.

Ви запорука нашого здоров’я, земний уклін вам! Впевнені в тому, що лікарська честь, громадянська свідомість і відповідальність, працьовитість і самовідданість будуть завжди слугувати людині та дарувати надію і віру в найкраще.

Бажаємо Вам великого людського щастя, доброго здоров'я, благополуччя і родинного затишку, мирного неба, професійних успіхів і людської шани. Нехай здійснюються задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з вами!

З повагою

Міський голова Анатолій Лінник,

Секретар міської ради Валерій Салогуб

15.06.2019