Чергове засідання виконавчого комітету

27 жовтня 2016 року о 9 годині відбулося чергове сорок перше засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

На порядку денному було шість проектів рішення та «різне».

На початку засідання розглянуто і затверджено проект рішення « Про фінансування заходів міської програми розвитку культури, мистецтва, туризму і охорони культурної спадщини». Потім з доповіддю про особливості обслуговавування річки Остер виступив Володимир Олександрович Тарасенко. Він детально пояснив необхідність спущення води в річці у першій декаді листопада .

Серед рішень, внесених для розгляду у робочому порядку, було розглянуто проекти рішень «Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини» і «Про розгляд матеріалів опікунської ради», які представила Наталія Борисівна Рацин.

Наступним обговорили проект рішення «Про відзначення з нагоди Дня автомобіліста і дорожника». Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Володимирович Алєксєєнко вніс пропозицію щодо подання на відзначення також і таксистів міста. Вирішено пропозицію взяти до уваги.

Останнім серед проектів рішень було розглянуто проект рішення «Про скасування постанови адміністративної комісії при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради від 11.10.2016 року». Після того як проект рішення не набрав необхідної кількості голосів, - члени виконавчого комітету вирішили заяву Бориса Івановича Кошелівського розглянути окремо, проте достатньої підтримки вона також не знайшла.

У «різному» було розглянуто:

- звернення представників громади міста щодо перешкоджання вантажівок, які приїздять до ПАТ «Ніжинський жиркомбінат» вільному пересуванню решті транспорту;

- щодо поліпшення умов благоустрою території автостанції;

- щодо акту вандалізму по вул.. Гоголівській.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

27.10.2016