Привітання з нагоди 72-ї річниці вигнання нацистських окупантів з України

Шановні ветерани, жителі Ніжина та Ніжинщини!

Від щирого серця поздоровляємо Вас з 72-ю річницею вигнання нацистських окупантів з України!

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам та учасникам Другої світової війни. Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих, перед усіма, хто, визволяючи міста і села нашої Батьківщини, наближав День Перемоги! Уславлюємо тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у непорушну єдність поколінь, у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.

Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Шановні ветерани! Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного вам здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних.

Бажаємо всім жителям Ніжинського краю добра і здоров’я, миру і злагоди, плідної праці та вагомих здобутків задля процвітання рідної Ніжинщини, зміцнення і розбудови незалежної Української держави.

З глибокою повагою та шаною,

Міський голова Анатолій Лінник

Секретар міської ради Валерій Салогуб

27.10.2016