Чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради

09 червня 2016 року у великій залі Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету. На засіданні були присутні міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, секретар міської ради Валерій Салогуб та інші члени виконавчого комітету.

На поряд денний було поставлено 4 основних питань та 6 додаткових, за включення яких до розгляду було одноголосно проголосовано.

Виконавчий комітет розпочався з доповідей О.М. Лях та В.М. Місан. Надалі слово перейняв Ю.В. Хоменко щодо зміни тарифів на послуги утримання гуртожитку по вул. Прилуцька 134. Він детально пояснив ситуацію, якій сприяла зміна тарифів.

Наступними розглядались рішення щодо земельних спорів, які виникли по вул. Васильківська 70 та 72 через близьке розташування площадки для зберігання та ремонту трактора до сусіднього будинку.

Загалом на засіданні комітету були прийняті наступні рішення: Про постановку на квартирний облік та надання квартир, Про відзначення з нагоди Дня Конституції України, Про затвердження схеми розміщення елементів благоустрою та ін.

На доопрацювання відправлені проекти рішень: Про встановлення тарифу на послуги з утримання гуртожитку по вул. Прилуцька, буд № 134 та прибудинкової території комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна контора «Південна».

відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

09.06.2016